lauantai 10. toukokuuta 2014

Päivä 13-18

Heippatihei!

Sunnuntain ja maanantain me vain laiskottelimme. Tiistaina siivosimme ryhmämajoitusta ja testattiin uutta juuri asennettua hissiä, joka ei oikein tahtonut liikkua kun kyydissä oli 4 henkilöä (hissi mitoitettu 5 hlö tai 500 kg, jos oikein muistan), mutta kahden tai kolmen henkilön ollessa kyydissä toimi paremmin. Keskiviikkona jakelimme flyereitä tomtomin avustuksella, joten arvatakin saattaa että löytyi paikat paljon helpommin kuin karttaa lukemalla. Kuvasimme päivästä taas videon joka löytyy alla olevasta linkistä.

VIDEO TÄSSÄ

Torstaina kävimme aamulla viemässä flyereita Orchideeënhoeve:en jonka jälkeen maksoimme sisäänpääsymaksun ja lähdimme kiertelemään paikkaa. Jos joskus eksytte Hollantiin ja varsinkin tänne suunnalle niin suosittelemme vierailemaan tässä paikassa! Sisäänpääsymaksu aikuiselta on 10,50 €.




















Cata näyttää ihan äidiltään!





Perjantaina oli todella tuulinen päivä ja välillä myös satoi. Olimme taas puutarhahommissa ja aina sadekuuron ajaksi maastouduimme seinän ja puskan väliin johon ei liiemmin satanut tai tuullut. Sitten rupesi hieman ukkostamaan, joten saimme tehtäväksemme mennä repimään pahvilaatikoita ja muita pahvi-/paperijuttuja ja laittaa ne toisiin pahvilaatikoihin, että ne saadaan menemään pienempään tilaan, josta ne lopulta viedään poltettavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti